Darin On Tour - Episode 14 (Stockholm)


Darin MALMÖ Julgalan 29-30/11 - 2013

 
 

Darin On Tour - Episode 13 (Linköping)


Darin GÖTEBORG Julgalan 28/11 - 2013

 
http://julgalan.se/

Darin On Tour - Episode 12 (Göteborg)


Darin On Tour - Episode 11 (Ulricehamn)


Darin On Tour - Episode 10 (Storsjöyran - Östersund)


Darin KRISTIANSTAD Julgalan 22-23/11 - 2013

 
http://julgalan.se/

Darin HALMSTAD Julgalan 21/11 - 2013

 
http://julgalan.se/

Darin FALUN Julgalan 15-16/11 - 2013

 
http://julgalan.se/

GAFFA priset 2013

 
Darin är nominerad som årets Solo artist, in och ge din röst på http://gaffa.com/priset

Projekt Darin

 
"Då startar vi upp ännu en av Sveriges mest omtyckta artister.
Darin som slog igenom med Idol 2004 och har sedan dess utvecklats till en riktigt grym artist.
Nu är det dags att komma i en riktigt grym form oxå…"
 
 
"Då var ”projekt Darin” igång och jag kan bara garantera att denna grymma artist kommer vara i toppform inom kort.
Vi ska lyfta vältränad till nästa nivå…"
 
 
"Då var planen satt och uppläggen klara för projektet med grymma artisten Darin.
Min plan är att göra Darin till en av Sveriges bäst tränade artister och vi får väl låta resultatet berätta mer i sinom tid.
Våga – Vilja – Förändra"
 
 
Darin har börjat gå hos den personliga tränaren Mårten Nylèn,
följ projekt Darin på
 
 

De ska ge en röst till Manilas utsatta barn

 
I helgen åker SOS Barnbyars ambassadörer Darin Zanyar, Eagle-Eye Cherry, Sophie Zelmani, och Uno Svenningsson till Manila i Fhilippinerna. Under två veckor ska de följa SOS Barnbyars arbete i ett av världens fattigaste områden. Under seriens gång kommmer artisterna att skriva varsin låt som de framför på plats innan de far hem. Låtarna baseras på upplevelserna från resan och barnens hårda verklighet.
 
En resa för livet är en musikalisk dokumentärserie där tittarna får följa fyra svenska engagerade låtskrivare och artister på deras livs resa till ett av världens fattigaste områden – Filippinernas huvudstad Manila. Långt bort från resebyråernas vackra omslagsbilder, möter de barn som lever i oerhört utsatta miljöer och de följer också SOS Barnbyars arbete för att ge barnen hopp om en framtid.
 
- Det här kommer garanterat att bli mitt livs resa. När jag fick frågan från SOS Barnbyar om jag ville göra det var svaret självklart. Om jag kan använda mitt artistskap till att öka uppmärksamhet för barns utsatthet finns det inget jag hellre gör, säger Darin Zanyar.
 

Under resans gång kommer artisterna att få besöka SOS barnby i Manila. De kommer också att resa ut på landsbygden och in till kåkstäderna för att se den tuffa och hårda verklighet som många barn i Manila lever i där fattigdom, barnprostitution och ett liv på gatan är en del av vardagen.

 

- Det ska verkligen bli spännande att följa dessa fyra artisters musikaliska resa för livet. Vi hoppas att det ska skapa ett engagemang hos tittarna som leder till att fler barn får den hjälp de så väl behöver, säger Fredrik Arefalk, programchef på TV4.

 

Utöver vardagen i barnbyn och utflykterna i området har artisterna en stor uppgift i En resa för livet – de ska skriva varsin sång utifrån sina upplevelser och möten med barnen och därigenom förhoppningsvis ge barnen en egen röst. Både artisterna och distributören Sony Music donerar sina royalties och intäkter till SOS Barnbyar.

 

- Vi är glada och stolta över att fyra så fantastiska människor och artister sagt ja till att åka på sitt livs resa med oss. Artisterna kommer genom sitt engagemang för SOS Barnbyar göra stor skillnad både genom sin medverkan i TV-programmet och genom den musik de också skapar i samband med resan. Målet är att få fler människor att engagera sig genom fadderskap, säger Elisabet Stahlenius, kommunikationschef för SOS Barnbyar.

 

Ambassadörerna är:

 

Darin Zanyar: Artisten Darin har toppat listorna sedan genombrottet i Idol. Därefter har han gett ut sex soloalbum och turnerat jorden runt. Med hitlåtar som Step up, Breathing your love och Nobody knows i bagaget firar han nästa år 10 år som artist.

 

Eagle-Eye Cherry: Artist med över 4 miljoner sålda album och singlar världen över som stått på de största scenerna och samarbetat med några av de allra främsta musikerna i världen, bland annat Carlos Santana. Har en 3-årig dotter.

 

Sophie Zelmani: Artist som fick sitt genombrott med låten ”Always You” 1995. Har sedan dess gett ut nio studioalbum och etablerat sig som en unik artist i Sverige och i stora delar av världen. Har en tonårsdotter.

 

Uno Svenningsson: : Sångare, gitarrist och låtskrivare som började sin karriär i legendariska gruppen Freda’, har sedan 90-talet haft en hyllad solokarriär med klassiker som ”Under ytan” och ”Tro på varann” (i duett med Eva Dahlgren). Släpper sitt sjunde album ”7” i november. Har två barn.

 

Inspelningarna startar sista helgen i oktober och programmet kommer att sändas tidigt nästa år i TV4.

 

http://www.sos-barnbyar.se/sos-nytt/sverige/de-ska-ge-en-rost-till-manilas-utsatta-barn/

 

_________________________________________________________________________________

 

 


Happy Halloween/Alla helgons dag

 

RSS 2.0