Fira nationaldagen tillsammans med Darin



Snart ser vi Darin på Skansens scen igen...

Direkt från Solliden på Skansen i Stockholm bjuds det nationaldagsfirande med kungafamiljen, regeringen och den diplomatiska kåren. Det blir också uppträdande av artister från hela Sverige (bla. Darin) som akompanjeras av Svante Perssons husband och Arméns musikkår. Årets högtidstal hålls av Salvatore Grimaldi. Programledare är Peter Jihde och Kristin Kasperssen.

Start 20:00 i TV4
Lördag den 6/6 - 2009


Darin - Stand by me

Tredje veckofinalen av IDOL 2004 var temat "Soul" och Darin valde att framföra Stand by me av Ben. E King ;)




Vad tror vi är Darin och Rebecca Simsonsson på G?





Eller är hon på G med Antonie? (lite OT där i och för sig)

Bilder på Darin MALMÖ - Jägersro

Gentlemannadagen på Jägersro

För fler bilder klicka HÄR =)

Darin MALMÖ - Jägersro












Nästan publik rekord tack vare Darin


                                                                                                                                                            Foto: Eva-Lisa Svensson
Alla kom inte för hästarnas skull - Darin var en stark publikmagnet på Gentlemannadagen.

Nästan publikrekord tack vare Darin


2009-05-21 17:52 MALMÖ
Hälsa på din favorithäst, åk karusell och gå sedan och sjung lite
karaoke innan du fyller på hushållskassan med lite vinstspel på hästar.
På torsdagen var det Gentlemannadagen på Jägersro.

Det var trängt värre innanför grindarna. Som vanligt på Kristi Himmelsfärdsdagen, när Jägersro alltid har familjedag med fri entré för alla.
Förra året lockade arrangemanget 12 000 personer. Den siffran slogs med råge i år; Jägersros marknadschef Lars Holst rapporterar en publiksiffra på 15 700 - nästan rekord:
- Vädret - förra året kom lite regn - och vi har aldrig haft en artist som dragit så mycket folk som Darin.

Darin, ja.
Jublet var stort när han äntrade scenen, belägen strax innanför grindarna. Varje ny låt hälsades med igenkännande glädje, flickor i nedre tonåren - och en del mognare damer - sjöng med i låtarna och skrek förtjust när Darin tackade för hjälpen med en slängkyss.
Efteråt blev det stor trängsel kring honom av autografjagande flickor.


Läs hela artikeln här


Darin är Veckans Sötnos!

"Veckans sötnos" i tidningen Hänt extra är ingen mindre än Darin ^^



© Emil (darin.nu)

Darin - Unbreak my heart

Andra veckofinalen av IDOL 2004 var temat "Listettor" och Darin valde att framföra Unbreak my heart av Toni Braxton =)


30/5 - 2009 OSKARSHAMN - Tolvskillingsmarknad



Darin uppträder kl. 16:00

21/5 - 2009 MALMÖ - Jägersro trav



Darin uppträder kl. 12:30 samt 13:45 och det kommer även att vara en signering!

Darin - JULIA nr.10

















________________________________________________________________________

Ursäkta för lite dåliga bilder men har gjort illa min ena hand, så det var lite svårt att ta kort
med bara en hand :/

Hej alla bloggläsare!

Vill bara säga att det verkligen är kul att ni fortsätter läsa bloggen. Har allt ifrån 15-40 läsare per dag =) Fortsätt jätte gärna tipsa vidare om bloggen!

Har för tillfället rätt mycket att göra samt bloggtorka :/ Så kom med förslag om vad det ska skrivas om! Antingen genom att skicka en kommentar eller ett mail till
[email protected]

Antar att ni gillar bloggen? Ja om så är fallet kan ni inte bara sitta där ni får medverka lite grann för att det ska kunna rulla på... ex. skicka in bilder på er själva med Darin =)

Tack på förhand ♥

_____________________________________________________________

Lite avatarer jag gjort som är fria att ta 

      

Darin - It´s gonna be me

I första veckofinalen utav IDOL 2004 var temat "Min idol" och Darin valde att framföra NSYNCs låt It´s gonna be me


Bilder ifrån den 8/5 - 2009






Allvarligt...

...hur kul kan man ha och ljuga om en massa saker. För att locka till sig läsare eller!?

Pratar dels om att Darin skulle lanseras i USA samt att han skulle blondera sig. Men Darin vi tror på dig och USA kommer att komma förr eller senare =)


Darin pratar skånska...

Darin förföljd, byter nummer. Under snart 5år som jag klippt och färgat Darin så har han bytt nr över 20 gånger eftersom det är alltid nån som får tag i hans nummer och ringer nonstop.När jag ringer hemligt till honom så svarar han lite kort och ibland med dialekt:) tex när taxin ringde honom för några dagar sen så svarade Darin med jätte skånsk och dansk dialekt blandad för att om det var fans som ringde så kunde han lura dom men sen när han kom ner till taxin och dialekt försvann så tittade taxi chaffören konstigt på honom så Darin var tyst under resan haha. Nu har jag gått på bandet i 45min för att det är den enda träningen jag får utföra. Ska hem nu. Hörs snart kyss






Blogginlägg hämtat ifrån Bobby

Darin hos Bobby

darin försov sig. Jag ringde Darin kl 11.45 och undrade vart han var:) han pratade typ i sömnen haha. Men jag är snäll så han fick komma till dig 2timmar senare fast då vart det ingen färgning utan jag klippte bara. Kommer att berätta lite skvaller om Darin lite senare. Efter Darin så blekte jag Robin och det vart skit snyggt. Lägger upp bilder snart. Nu ska jag hem och äta lite mat sen blir det fest ikväll. Puss




Blogginlägg hämtat ifrån Bobby

Bilder från finest.se


OMG!!!

Ikväll hjälpte Sindre mig med att sortera min garderob och vi lyckades fylla 2 sopsäckar med klader so ska slängas och ges bort, vart även massa kläder som åker ner i källaren..... Det var så mycet att fixa så sindre fortsatte hemma hom mig medans jag åkte iväg till Samuels födelsedagfsfest som han hade hemma hos sin tjejkompis Satu....

Samuel fyllde 23 år idag och jag råkade glömma bort det helt, Michael sa till mig att det var idag och då ringde jag och grattade, haha Samuel sa till mig att nån måste ha sagt det för att imorse så kom han hem efter skolan med jätte god frukost till mig och jag fattade inget. Brukar vara tvärtom att jag borde bjudit på frukost eftersom det är hans dag men men jag är smått stressad och inte bästa minnet då..

Samuel är verkligen en av världens snällaste kille som jag nånsin träffat, finns inte många som honom i detta land.....

puss och grattis igen babyplutt

Samuel och snygga Anna går i samma klass haha 2 dockor i klassen

Samuels vänner i ormgrop :-)

Vi hade jätte trevligt på hemma festen men drog senare vidare till Cafe Opera och kvällen förtsatte där men för min del helt nykter ikväll eftersom jag inte blivit av med min förkylning och har så ont i ryggen....

På cafe Opera så hade vi skoj med Novell och Darin som skålade och firade Samuel....

Novell är grym inom musik branchen, Darin, samuel, jag och vänninna till Darin som jag glömde namnet på

Samuel med Sofia och Michael

Darin sa tidigare ikväll att han tänkt på mig,,,, åh va kul sa jag då :-) Han hade saknat mina magiska fingrar och jag såg det eftersom han gått i mössa ett tag nu så i veckan är det dax för klippning igen, det var några månade sen jag klippte honom och värför jag inte klippt Darin på ett tag är för att han ska lanseras i USA snart och ska ha lite längre hår till dess men nu kan han inte gå utan mössa haha... Antar att ni tjejer och killar gillar DARIN???

Själv tycker jag han är grymmast på det han gör :-)

Ja ja jag får väl lägga mig nu, ska upp tidigt på viktigt möte imorgon bitti sen jobbar nån timma och efter det ska jag på rehabilitering

godnatt puss


Blogginlägg hämtat ifrån Bobby


Darin - Beutiful

I kvalfinalen av IDOL 2004 framförde Darin Christina Aguileras låt Beutiful. Och nog gick det bra...han fick hela 78% utav rösterna! Utklassning med andra ord.


Darin - Stardoll

Tror nog de flesta vet om det här redan men skriver om det ändå...(rätt barnsligt)

Det finns en hemsida som heter Stardoll.com där man kan vara medlem och styla sig själv, olika rum och även kändisar. Darin är en utav dem, man kan även köpa support grejer med Darin tryck...ganska coolt ändå när de andra kändisarna man kan välja mellan att köpa det av är ex. Avril Lavigne, Hillary Duff, Heidi Klum och Pussy Cat Dolls.

Om du vill styla Darin är det bara att trycka på länken -> Styla Darin


JULIA tidning!

I det kommande numret av tjej tidningen JULIA kommer Darin att finnas med.
Finns i butik från och med den 7 maj! =)


Cute Darin/Dog

hej hej

Har varit hemma med Darin och min pojkvän hela dagen. Musik, mat, musik, äta igen och musik. Tänkte slå mig ner i soffan nu och göra det jag gör bäst. Rita lite nakna brudar. Ritar nästan bara tjejer nuförtiden. Väldigt kräsen är jag också. Brett mellan ögonen ska de ha, hög panna och väldigt smala. Helst ska de ha alvöron också.. Alv öron .. Oj vad jag ville ha det som liten.. Satt jämt under lektionerna och vek in dem ihopp om att de skulle formas därefter.. Men de gjorde de aldirg.. Några år senare frågade jag min tandläkare om han kunde fila mina hörntänder så de blev spetsiga. Det kunde man visst. Men inte på en så söt flicka som mig själv. Vilka sjuka ideal man har. Tur att alla inte tycker som en själv...



Blogginlägg hämtat ifrån

DaniKarlsson


RSS 2.0