TÄVLA och vinn signerad - You're out of my life singel!

För att vara med och tävla om en utav de tre singlarna,
behöver du bara skriva en kommentar med

NAMN + ADRESS + MOTIVERING i kommetarsfältet
________________________________________________________________________

- Vinnarna presenteras senare på bloggen!
TÄVLING AVSLUTAD - Vinnarna blev

Alexandra
Lina Eriksson
Sarah Udd

Grattis! skickar singeln till er så fort som möjligt

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag skulle vilja vinna för att jag inte har någon signerad You're out of my life-singel men alla andra Darins skivor, singlar, dvdn och så... Så jag skulle vilja ha min samling komplett. :)Om jag skulle vinna kommer min adress här:Lina Finn

Malmbacken 3

791 61 Falun

2010-04-11 @ 20:27:27
URL: http://aboutlina.blogg.se/
Postat av: sabina

Sabina Morsing

Alvägen 6

264 37 KlippanMotivering: Så jag har en singel som jag kan spela sönder och en som jag kan ha som prynad , mihihi! :)

2010-04-11 @ 21:15:56
URL: http://threefireflies.blogg.se/
Postat av: Dan

Hey, I would like to win a copy please. I am a big fan of Darin's music and it is impossible to buy his CD's here in the UK so winning a copy would be great!For my address please email me at kargo@live.co.uk :) I will not post here because every one can see.__Hej, Jag vill vinna en kopia tack. Jag är ett stort fan av Darins musik och det är omöjligt att köpa hans CD här i Storbritannien så att vinna ett exemplar skulle bli stor!För min adress vänligen maila mig på kargo@live.co.uk:) Jag får inte lägga ut här, eftersom alla kan se.

2010-04-11 @ 23:30:09
Postat av: Hero

ÅÅH jag vil garna vinna den, for jag bor i Norge och jag har sett efter den i varje ENDA butik har, men den ar tydligen inte på salg haaar! skulle betydd jattemkt om jag vann den! :)OCH, jag får inte skriva min adress har.. så jag skriver den med mailen.

2010-04-12 @ 00:17:39
Postat av: Alexandra ♡

Heter Alexandra, vill inte skriva ut min adress här men skickar den på mail ifall jag skulle vinna =) Vill vinna för att... 2006 kom Darin till min stad och jag väntade typ över 2 timmar på att få autograf, och när det var kanske 5 st. före mig i kön så sa vakterna att Darin måste vidare och att inga fler får träffa honom! Så tråkigt, plus att jag älskar Darin och skulle vara SÅ kul med hans autograf!:D

2010-04-12 @ 06:34:03
URL: http://allosblogg.blogg.se/
Postat av: Lina

Lina Eriksson

Norrskedika 40b

74293 ÖsthammarMotivering: Jag skulle bli så glad! I min lilla skitstad så går det inte att köpa några singlar, knappt några skivor heller. Jag har vart hand fan ända från starten och inte vikt mig när min omgivning inte tyckt om han. :) Snälla snälla snälla heh =)

2010-04-12 @ 09:51:59
URL: http://erikssonlina.blogg.se/
Postat av: Os

Well im from Venezuela and its very hard for me to have a Darins Album or single here so that will make my very happy cuz im a big fan of Darin..im not sure if its a good idea to put my address here so if i win the single send me a mail...my email is esc_ocdi@hotmail.comThanks

2010-04-12 @ 10:16:54
Postat av: OLGA

HI!!!I HOPE TO WIN A COPY, BECAUSE IN THIS WAY I CAN FINALLY HAVE SOMETHING ABOUT DARIN:)))))))))))))) HERE IN ITALY DARIN NOT EVEN KNOWN, THAT IS VERY SAD, AND YOU CAN'T FIND ANYTHING ABOUT HIM :))))))))) )))))))))))

HOPE OF WINNING .................

OTHERWISE: THE HOPE DIES FOR LAST:))))))))))))))))Frantian Olga(Saccarola)

Vallenari 7

mestre(VE)

30173

Italy

2010-04-12 @ 14:49:04
Postat av: Sarah

Det skulle vara riktigt roligt att få ta del utav denna skivan! Jag fyllde även år igår så det skulle vara den absolut bästa presenten! Han är ju så grym och jag har inte haft möjlighet till att träffa honom på riktigt länge nu så det skulle verkligen vara nice att vinna denna singel! Tack på förhand, Sarah.Sarah Udd

Övre Montörsgatan 1

42668 V Frölunda

Göteborg

2010-04-12 @ 15:33:12
URL: http://www.sarahudd.devote.se
Postat av: Bella Ahmadi

Hej, jag skulle jättegärna vilja vinna en kopia av Darins "You're Out Of My Life" singel eftersom själv gillar jag Darin ganska mycket och dessutom så vill jag jättegärna vinna den till min kompis som bor i England.De säljer inte hans skivor och saker där så det skulle bli jätteroligt och överraska henne med en som dessutom är signerad! Hon skulle bli jätteglad då hon har varit ett fan av honom väldigt länge. Det skulle vara väldigt, väldigt kul!Min adress får du genom att maila mig bara. :)

2010-04-12 @ 15:47:05
Postat av: Laura

Hade inte möjlighet att komma på skivsigneringen och Jag har verkligen varit ett fan av Darin länge nu. Sedan han var med i idol så har man hängt på som ett troget fan! ^^Vill inte lägga upp min adress på Internet så skulle jag vinna kan du ju mejla mig på alltidlaura@live.se

:)

2010-04-12 @ 16:48:00
URL: http://alltidlaura.blogg.se/
Postat av: Nor

Jag vill vinna Darin's You're out of my life singel för att han betyder nästan allt för mig och är verkligen min stora förebild. Jag är ett av hans största fans i hela världen och älskar verkligen alla hans låtar. Jag pratar hela tiden om Darin, lyssnar Bara på hans låtar och har alla i mobilen och har jättejättemånga bilder på honom i mobilen. Jag har fått jättemycket inspiration från honom. Han ville bli artist och hålla på med det som han just brinner för, Musiken. Och han var stark och gav inte upp, utan satsade allt han kunde, och se så långt han har kommit. Och fortfarande kämpar han och jag vet att han kommer att bli ännu kändare i framtiden, för världen behöver veta vem Darin är, han är otroligt begåvad och talangfull!

Jag älskar verkligen honom så himla mycket, han är min största idol och förebild och det kommer han alltid att vara!Jag har aldrig fått en autograf av Darin, även om jag har träffat honom. Jag stod i kö i 2 timmar, men det hände en nödsituation och Darin gick, så ingen fick en autograf! :( Jag blev förstås ledsen, men var endå glad att få träffa honom i verkligheten. Och så har jag dessutom tävlat om att vinna hans You're out of my life - singel signerad, men tyvärr så vann jag inte.Låten betyder jättemycket för mig, och jag blev jätterörd första gången jag hörde den. Den är så bra och fortfarande lyssnar jag jättemycket på den, för den är en av mina favoritlåtar.

Den är så djup och känslig och framförd så bra, så man kan inte låta bli att få tårar.

Det var den bästa låten i Melodifestivalen, men tyvärr så ville inte Svenska folket att Darin skulle vinna, vilket är synd och dumt! :(Om jag vinner blir jag nog den gladaste människan på jorden, och jag kommer tacka dig jättemycket för att du gav mig en andra chans, för det betyder jättemycket för mig! Hoppas att jag verkligen vinner!P.S. Vill inte lägga utt min adress på Internet, så mejla mig bara på: fragatidningen@hotmail.comHa det bra! =)

2010-04-12 @ 19:50:26
URL: http://friendpower.blogg.se/
Postat av: Anna

jag skulle vilja ha en av singlarna för jag vill ha en signerad You'r out of my life, för har ingen signerad sån, fast har alla andra av hans skivor och allt signerade. vill helt enkelt ha en komplett samling :) och för att Darin är bäst :)Anna Linderholm

Zakrisväg.4

71431 Kopparberg

2010-04-13 @ 09:20:27
URL: http://annpannkaka.blogg.se/
Postat av: tips

det bästa vore ju om man bara kunde skriva sina kontaktuppgifter så kunde du dra lott eller nåt men då finns det risk för spamning för det finns folk som kommer med en massa historier om att de besteg mount everest för att försöka kika på darin därifrån men inte lyckades och var nära på att dö, seriöst, aja. Däremot är det jättebra tävling ändå.

2010-04-13 @ 17:55:06
Postat av: Mirka

Minulla on vain albumeita.. Toivon voittavani että olisi edes yksi single koska niitä minulla ei ole yhtään, pidän myös paljon Darinista sekä hänen musiikistaankin joista suurimmat osat liikuttavat.. Darin on Paras!!! En voi laittaa tähän yhteystietojani koska muut näkevät eli jos voitan ottakaa yhteyttä: michelle_87@netti.fi, Kiitoksia :)

2010-04-13 @ 21:38:56
Postat av: Lana

Oh, jag vill verkligen vinna den eftersom den är signerad. Den låten betyder otroligt mycket för mig.

Om det inte hade varit för den låten så hade jag aldrig fått chansen att träffa honom den 17 o 19 februari.

Kan inte förklara med ord hur hemskt gärna jag vill vinna den. Känns som att det är helt onödigt att skriva mer, för jag kommer aldrig få ner allt jag har på hjärtat ändå<3

Alla hans låtar betyder världen för mig, men den betyder ändå mer än så.

Utan den låten, skulle jag aldrig varit så lycklig som jag är nu.

Efter den dagen jag träffa hnm på centralstationen känner jag att min stora dröm som jag har haft i snart 6 år gick i uppfyllelse :) Är rädd att jag inte får chansen att få den signerad annars, dfr vill jag vinna den.Får ej skriva adress. Kan skicka på mejl ifall jag nu vinner haha2010-04-13 @ 21:40:33
Postat av: Mirka

Olisin onnellinen koska en omista yhtäkään singleä, omistan vain muutamia albumeita, Pidän Paljon Darinin musiikista sekä Darinista. Kuuntelen todella Paljon Darinia ja melkein kaikista kappaleista liikutun.. Olisi todella mahtavaa olla yksi voittajista ja saada tämä allekirjoitettu single koska ei minulla ole nimikirjoitustakaan, Olen yrittänyt saada mutta en vain ole pystynyt.. En valitettavasti voi tähän laittaa yhteystietojani koska muut näkisivät joten jos voitan otathan yhteyttä: michelle_87@netti.fi, kiitoksia :)

2010-04-13 @ 21:46:27
Postat av: Anonym

snälla snälla snälla, kan inte du lägga ut bider från när/on du var med på petra mede show (A) skulle vara så kul att se, jag vet att din blogg inte är tänkt att vara personlig men skulle du inte kunna göra ett litet undantag denna gång? :)

2010-04-14 @ 08:08:23
Postat av: Dimen

Mejla mig så får du adressen:

dimen_hoshiar@hotmail.comMotivering:

Jag vill vinna så jättegärna, för att jag har varit ett jättestort Darin fan ända sedan jag såg hans första audition i idol!!

Jag rösta på den här låten i melodifestivalen ända tills jag fick slut på pengarna på mobilen,och övertalade mina kompisar att göra det med;)

Jag blev så så så såååå glad när han gick vidare till goben!Jag börja till och med gråta:)

Jag älskar Darin,hans musik och såklart hans röst!!

Jag skulle bli överlycklig om jag vann!!JAG ÄLSKAR VERKLIGEN DEN HÄR LÅTEN!!!!!!!<3333

2010-04-14 @ 15:40:24
Postat av: Lina

Åh taack så hemskt mycket!! :D

2010-04-14 @ 22:09:05
URL: http://erikssonlina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0