Darin till Stockholm, Göteborg och Malmö i April

 
Darin följer upp succén i "Så Mycket Bättre" med en vårturné. Artisten som totalt dominerar de svenska topplistorna offentliggör idag tre konserter i Stockholm, Göteborg och Malmö.
 
Sveriges topplistor domineras av Darin. Han ligger just nu etta och tvåa på Spotify. Etta, två och fyra på iTunes. Tvåa och trea på Singellistan. 

Darin har levererat hit efter hit i årets omgång av "Så mycket bättre" där han hyllats för sina moderna tolkningar av de andra artisternas låtar. På lördags sänds hans egna program där Darins musik står i centrum.

Darin färdigställer just nu albumet "Exit". Albumet spelades in under sex veckor i USA och är resultatet av samarbetet med låtskrivare och producenter som  Jim Beanz (Timbaland), The Jackie Boyz (Madonna), David Gamson (Kelly Clarkson) och Sacha Skarbek (Adele). Högsta internationella klass alltså.

Singel och album kommer i början av 2013. I april är det dags för Darin att möta publiken. Han väljer att göra det på det sätt som anstår en artist av hans dignitet. Med tre väl valda stora konseter, Cirkus i Stockholm, KB i malmö och Trädgårn i Göteborg. 

Biljetterna släpps onsdag 12/12 kl 10.00

17 April STOCKHOLM Cirkus
18 April GÖTEBORG Trädgårn
19 April MALMÖ KB
 
http://www.unitedstage.se/aktuellt/darin-till-stockholm,-goeteborg-och-malmoe-i-april.aspx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0