TV4 direktsänder Eldsjälsgalan med miljonbingo från Lisebergshallen i Göteborg den 28 februari med målet att uppmärksamma och hylla de människor som varje dag lägger ner sin själ i föreningar runt omkring i landet. Människor som gör så mycket, men som inte alltid får den uppskattning de förtjänar. Bland prisutdelarna finns kända idrottsprofiler som Carolina Klüft och Erik Hamrén.

Peter Jihde och Kristin Kaspersen kommer tillsammans med Jan Bylund, som levererar Miljonbingot i vanlig ordning, att leda årets gala. Utöver Årets eldsjäl ska det även delas ut pris i kategorierna Årets unga ledare och Årets förening.

Peter Jihde tycker att det är viktigt att uppmärksamma dessa eldsjälar:

- Utan dem inga ungdomslag i fotboll. Och inga teaterföreningar för barn. Utan dem ingen ny Anja Pärson. Och ingen Darin. Livet skulle bli så mycket fattigare. För så många, säger Peter Jihde.

På scenen uppträder Darin, Broadwayaktuella Peter Jöback, Grammis- och P3 Guld-nominerade Lorentz & Sakarias samt Rockbjörnsvinnaren Moa Lignell.

Utöver en miljonvinst finns chans att vinna bilar och resor.

Eldsjälsgalan med miljonbingo sänds den 28 februari klockan 20.00 i TV4.

 

http://www.tv4.se/eldsj%C3%A4lsgalan/artiklar/peter-jihde-kristin-kaspersen-och-jan-bylund-hyllar-eldsj%C3%A4lar-i-direkts%C3%A4nd-gala-51139ab104bf727502000020