Darin - Studio Eurovision

De gästar Gina Dirawi i kvällens Studio Eurovision

Direkt från kl: 20:00: Gina Dirawi möter Eurovisionkungen Ralph Siegel, EBU-värden Lynda Woodruff och Darin Zanyar.

 

I dagens avsnitt av Studio Eurovision fortsätter Gina Dirawi och hennes gäster att botanisera i den rika Eurovisionfloran. Och bland annat blir det prat om det förbjudna.

– Vi ska titta på de förbjudna låtarna som tagits bort ur festivalen genom åren. Vi tar också upp Takasa som tävlar för Schweiz i år och egentligen hette Heilsarmee (Frälsningsarmén på tyska, reds anm.) och inte fick ha med sina saker från Frälsningsarmén, berättar Henrik Johnsson, producent.  

Margaret Berger och Krista Siegfrids på besök

Men även spännande gäster står på listan till dagens program. Det blir nordiska besök av årets norska tävlande Margaret Berger, och Finlands artist Krista Siegfrids leker doktor med Mark Levengood.

Både klassiska låtskrivare, nergrottande analyser och prat om EBU-tanter

– I kväll kommer vi även att avslöja vem det var som trampade på Ralph Siegels rygg – låtskrivaren til "Ein bißchen Frieden" som vann 1982, fortsätter Henrik. 

Ralph Siegel, som även han besöker programmet, är den som innehar rekord i flest låtar i Eurovision – i år är den 21 gången han är med. Även besök från mellanakterna är att vänta. Darin Zanyar kommer, Sarah Dawn Finer kommer och pratar om sin karaktär Lynda Woodruff, och webbens expert Gustav Dahlander analyserar kvällens semifinal.

 

http://www.svt.se/melodifestivalen/live-studio-eurovision-2


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0