Darin - Musikplats Stockholm P4

Dags att fira Musikplats Stockholm!
 
Artisterna som firar Musikplats Stockholm den 23 maj. Foto: Sveriges Radio
 
Musikplats Stockholm firar 200 direksända konserter med stort jubileum. Artister som Darin, Jasmine Kara, Louise Hoffsten, Eric Gadd, Miriam Bryant och Robin Stjernberg återvänder till musikplatsens scen för att hylla det unika musikprogrammet.
 
 
Den 23 maj når Musikplatsen den 200:e(!) spelningen och ställer till med stor fest i över tre timmar. Artistparaden som kommer till jubiléet är imponerande. DarinEric GaddAne BrunJasmine Kara, Magnus Carlson från Weeping Willows, Nicolai Dunger, Electric Boys, Sophie Zelmani, Robin Stjernberg, Miriam Bryant och Louise Hoffsten är några av alla som varit med i Musikplats Stockholm förut och som nu kommer tillbaka för att fira programmet. 
 
 
Sedan premiären för Musikplats Stockholms direktsända livekonserter inför publik i Radiohuset 2008 har programmet rotat sig som en viktig musikplats i Stockholm med både etablerade stjärnor och nya talanger på scenen inom många olika genrer.
 

– Publiken vet idag att det alltid är en hög nivå på artisterna och artisterna själva uppskattar programmet väldigt mycket och står på kö för att vara med, säger Fredrik Eliasson som är programledare och producent och den som skapade Musikplats Stockholm.

 

Firandet den 23 maj äger rum i direktsändning från Studio 4 klockan 9.30-13.00 och de medverkande artisterna kommer att varva sina framträdanden under programmets gång. För publiken som kommer till Radiohuset visas också allt på storbildsskärm.

 

– Om det blir fullt inne i sändningsstudion så finns det möjlighet att följa allt ändå i intilliggande studion som vi förvandlar till biograf, säger Fredrik Eliasson.

 

Fredag 23 maj klockan 9.30-13.00. Med reservation för eventuella ändringar i innehållet.

 

Studio 4 ligger i Radiohuset (Oxenstiernsgatan 20). Fri entré och principen ”först till kvarn” gäller för publik som vill se och höra på plats. Inget biljettsystem, man köar utanför dörrarna.

 
 
http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=746&grupp=18458&artikel=5864813 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0