Behind the scenes under musikvideoinspelningen till Nobody Knows

Darin Worldwide fick chansen att ha en liten pratstund med Darin under musikvideoinspelningen till Nobody Knows.
 
När vi anländer till inspelningsplatsen i Singapore pratar vi med fotograf/kameramannen Johan Hannu, som menar att meningen bakom videon är att fånga Singapores själ, speciellt Singapore nattetid. Därför kommer musikvideon inkludera mycket bilder från stans trafik och byggnader. Vi fick också veta att delar av videon kommer bli inspelad i Stockholm, möjligtvis innehållandes fyrverkerier. Som vi redan vet om från Darins Instagram kommer videon även innehålla bilder från ett tak och Darin som går längst med Singapores gator. 
 
 
 
 
 
Under vårt snack men Darin berättar han att trots att det är sista inspelningsdagen är de långt ifrån klara.
 
 
"Vi kommer jobba fram till klockan 8 på morgonen, det här är bara början" 
 
 
Darin adderar även att videon kommer visa den snabba trafiken och trafikljus i överenstämmelse med uptempo delarna i låten, och att de kommer använda sig av en green screen för att ge intrycket av att Darin står mitt på gatan och sjunger refrängen. 
 
 
 
I övrigt frågade vi Darin om hans resa till Fillippinerna tillsammans med SOS Barnbyar. Han sa att TV4 kommer sända klipp ifrån resan i höst och att saker har förbättrats sen sist.
 
"Det var kul att träffa Angel. Hon går i skolan numera, vilket är bra. Och vi firade hennes födelsedag ihop, jag gav henne presenter ifrån Sverige. Vi försökte också gå tillbaka till Smokey Mountain, men det var stängt, och det är inte längre tillåtet för folk att bo där. Det är bra, deras regering har startat upp nya projekt och börjat bygga nya hus och hem till familjerna att bo på istället" 
 
 
Darin berättar även att han har en hektisk sommar och höst framför sig, eftersom han kommer åka fram och tillbaka mellan Sverige och Asien för att promota Fjärilar i magen och EXIT i ett flertal olika länder. 
 
Vad är planen? Asien och Sverige på samma gång?
 
"Ja, jag kommer behöva åka fram och tillbaka. Både nu i sommar och senare. Jag kommer åka till Australien också, och Nya Zeeland. Även mellanöstern, Dubai och sånna ställen. Och en turné i Kina är fastställd, där jag kommer besöka Shanghai, Peking och andra stora städer."
 
Förutom det kommer han också promota mer inom Norden
 
"Norge, Danmark, Finland. Jag kommer sjunga i Norsk TV igen i sommar, men kommer inte ihåg namnet på programmet." 
 
I övrigt kan vi också bekräfta att låten som Darin framförde under Moraeus med mera (som sänds nu i höst) heter "Juliet". Han säger att låttexten är en modern version på Shakespeares Romeo och Julia. Fast inget är bestämt än, Darin berättar att han vill att det ska bli nästa singel och att han troligtvis kommer framföra den live för första gången på TV under Allsång på Skansen den 14 Juli. Därför kommer Juliet troligtvis släppas som singel innan albumsläppet den 25 September. 
 
Gällande det nya albumet säger Darin att det är så gott som färdigt. 
 
"Vi är klara med mixningen av hela albumet. Nu är det bara masteringen kvar, sen är vi klara. Det finns många starka låtar, det är svårt att välja ut singlar. Det var svårt att välja första singeln också. Jag ville släppa något som sa "det här är det nya soundet" Ta mig tillbaka var inte en självklar hit, eftersom det är en mer singer-songwriter typ av låt, men det är skönt att den fungerat så bra" 
 
 

 
Översättning: Cassandra Hemdal
Foto: Darin Worldwide, Nathalie Pentler, Instagram @Darinofficial 
Hämtat från: 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0